Welove2hike is de leukste en gemakkelijkste manier om in contact te komen met andere liefhebbers van de buitensport. Neem deel aan onze activiteiten of spreek één op één met elkaar af.

2 weken gratis lidmaatschap

Je kunt Welove2hike 2 weken gratis uitproberen en van alle functionaliteiten gebruik maken. Na die 2 weken kun je kezen uit de volgende 2 opties:

Optie 1:

Je blijft gratis lid. Je kunt dan nog steeds:

Jouw eigen profielpagina samenstellen.
Zelf instellen wie jouw profiel kan zien.
Profielen van andere leden bekijken.
Berichten ontvangen en versturen.

Optie 2:

Je kiest voor een betaald lidmaatschap. Je kunt dan van alle functionaliteiten gebruik blijven maken zoals de groepen, het plaatsen van foto's en het gratis deelnemen aan activiteiten.

De keuze is helemaal aan jou.

Bekijk ons overzicht met mogelijkheden voor gratis en betalende leden:

 

  Duur limaatschap
Berichten ontvangen en versturen Zelf instellen wie je gegevens kan zien. Profielen van andere leden bekijken Jouw eigen pagina over jouw favoriete onderwerp Lid worden van een groep of zelf een groep aanmaken Foto's en video's uploaden en delen Stellingen aanmaken Deelnemen aan activiteiten en zelf activiteiten organiseren

Prijs

 

Introductie- lidmaatschap 2 weken Gratis
Gratis lidmaatschap Verloopt nooit X X X X Gratis
Jaarlidmaaschap betalende leden
1 jaar

Nu tijdelijk ter introductie
€ 9,95

We hebben nu voor jou een tijdelijk speciale actie. Als je besluit om tijdens de introductieperiode betalend lid te worden, betaal je geen € 27,95 maar slechts € 9,95 voor ons jaarlidmaatschap. En voor jou blijft deze prijs altijd zo laag. Wat er ook gebeurt. Je betaalt NOOIT meer dan 9,95 per jaar, zolang je lid blijft. Die kans laat je toch niet liggen?

Meld je direct gratis aan

Welove2hike Introductie

Gratis

Meld je gratis aan.